Zoek
en vind jezelf en je voorouders!
---
Vooropgesteld staat dat stamboomonderzoek alleen mogelijk is door het aanleveren van nieuwe en actuele informatie. Draag dus je steentje bij en vertel ons over jouw gezin/familietak, zodat we een actuele stamboom van goede kwaliteit kunnen opbouwen en veiligstellen voor latere generaties. Alvast bedankt voor je hulp en bijdrage!

Hoe vind ik mijzelf?

Stamboomonderzoek is niet eenvoudig en gaat zeker niet snel. Inmiddels bevat onze stamboom meer dan 3500 personen. Jezelf terugvinden als je je voorouders niet weet kan dus een hele opgave zijn.

Onderstaande zoekfunctie kun je gebruiken om jezelf en anderen op te zoeken in de stamboom zoals deze op deze site is gepubliceerd. Typ je volledige (doop)naam en klik op "Zoeken". Je kunt deze zoekfunctie tevens gebruiken voor het zoeken naar alle andere informatie die op familieapon.nl staat.

Een andere optie is om naar de schematische weergave van de stamboom te gaan (klik op de link in het rijtje links van deze pagina). Onderaan die pagina vind je een zoekfunctie die je kunt gebruiken om personen terug te vinden. Je moet dan zoeken op de namen van je (groot)ouders.

Ik sta helemaal niet in de stamboom vermeld!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog helemaal niet in de stamboom staat. In dat geval is het onmogelijk om hier en nu uit te vinden wie je voorouders zijn. Maar geen paniek. Als je een mailtje stuurt met daarin jouw volledige naam en geboortegegevens en de namen van je ouders en grootouders, dan is de kans groot dat we een "match" vinden. We kunnen je dan een overzicht van jouw voorouders tot aan de eerste Apon opsturen. Ook kunnen we je de gegevens van jouw familietak toezenden, zodat je kunt controleren of de gegevens die wij hebben kloppen en of er wellicht nog gegevens ontbreken.

TIP! Kijk onder "Help ons!: vertel ons over jouw familie" hoe je ons kunt helpen met het actualiseren en verbeteren van de stamboom.

Ben je reeds opgenomen in de stamboom en sta je op de site vermeld en wil je een overzicht over je voorouders en andere familie, dan kunnen wij je die informatie natuurlijk ook geven.
Stuur een mailtje naar ceesapon@gmail.com met de informatie waarnaar je op zoek bent (en alle andere vragen die je mocht helpen) en we zoeken het voor je uit!.

Google
WWW familieapon.nl